Bmw fizinis adresas. Privatumo politika


Ši privatumo politika toliau — Politika reglamentuoja pagrindinius Jūsų asmens duomenų tvarkymo, naudojantis internetine svetaine www.

GDPR Focus 1. Kam skirta ši Privatumo politika? Ši privatumo politika toliau — Privatumo politika apibrėžia ne tik sąlygas, kurių privalo laikytis visi interneto svetainės www.

IV skyriųprincipus ir taisykles. Ši Politika: 1. IV skyrių ; 1. Šioje Politikoje vartojamos sąvokos: 1. Asmens duomenys — bet kokia informacija apie fizinį asmenį, kurio tapatybė nustatyta yra žinoma arba kurio tapatybę galima tiesiogiai arba netiesiogiai nustatyti duomenų subjektaspasinaudojant atitinkamais identifikatoriais, kaip antai vardu ir pavarde, elektroninio pašto adresu, interneto identifikatoriumi IP adresas bei kitais duomenimis ar požymiais.

Duomenų subjektas Jūs — fizinis asmuo, kurio asmens duomenys yra tvarkomi šioje Politikoje nurodytais pagrindais ir tikslais.

Tvarkydami Jūsų asmens duomenis, laikomės Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo, Lietuvos Respublikos elektroninių ryšių įstatymo, kitų įstatymų bei teisės aktų, reglamentuojančių asmens duomenų tvarkymą ir apsaugą, laikymąsi ir tinkamą įgyvendinimą, įskaitant m.

Informacija, kurią renkame apie Jus, priklauso nuo to, kokią informaciją apie bmw fizinis adresas Jūs pateikiate mums, kai registruojatės Svetainėje siūlomų produktų ir ar paslaugų įsigijimui, sutinkate su slapukų naudojimu ir ar prenumeruojate naujienlaiškius. Naudodamiesi Svetaine, Jūs neprivalote teikti mums jokių Bmw fizinis adresas duomenų, tačiau gali būti, kad tokiu atveju mes negalėsime Jums suteikti galimybės įsigyti Svetainėje siūlomų paslaugų bmw fizinis adresas ar bmw fizinis adresas.

Privatumo politika I. Ši Krasta Auto privatumo politika toliau — Politika reglamentuoja pagrindinius Jūsų asmens duomenų tvarkymo, naudojantis internetine svetaine www. Ši Politika: 1. Šioje Politikoje vartojamos sąvokos: 1.

Jūsų naudojimosi Svetaine metu pateiktus ir iš Krasta perimtus duomenis bendrai renka bmw fizinis adresas toliau tvarko šios Politikos 1. Mes renkame Asmens duomenis, lengvas pinigų uždirbimo schemas pateikiate Jūs, kai naudojatės Svetaine ir registruojatės, siekdami įsigyti mūsų siūlomų produktų bmw fizinis adresas ar paslaugų, t.

Pagrindinė informacija — vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas ir telefono numeris; 2. Kiti duomenys apie naudojimąsi Svetaine — duomenys, surinkti naudojant slapukus ir panašias technologijas, susijusias su naršymu internete ir pan.

Mes renkame bei toliau tvarkome Asmens duomenis tik šios Politikos 1.

  • Dvejetainiai variantai su 1
  • Kaip naudoti kriptovaliutas

Jūsų registracijos Svetainėje siūlomų paslaugų ir ar produktų įsigijimui užsakymo vykdymo; 2. Jūsų sutikimu, kai Asmens duomenys tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslu; 2.

pamm sąskaita kas yra anatolijus radchenko cryptotrading 1. 0 apžvalgų

Visais aukščiau paminėtais atvejais mes tvarkome Jūsų Asmens duomenis tik tiek, kiek tai reikalinga atitinkamiems aiškiai apibrėžtiems ir teisėtiems tikslams pasiekti, atsižvelgiant į Duomenų subjekto privatumo apsaugą.

Mes užtikriname, kad Asmens duomenys būtų tvarkomi tiksliai, sąžiningai ir teisėtai, kad jie būtų tvarkomi tik tokiais tikslais, kurie atitinka tikslus, nustatytus prieš renkant Asmens duomenis, kad Asmens duomenys būtų tvarkomi tik griežtai laikantis teisės aktuose nustatytų aiškių ir skaidrių asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

Jūsų registracijos Svetainėje metu pateiktus šios Politikos 2. Šios Politikos 2. Taip pat informuojame, kad telefoninių pokalbių su Mūsų klientų aptarnavimo bmw fizinis adresas darbuotojais įrašai daromi, siekiant užtikrinti Jums teikiamų paslaugų kokybę ir Duomenų subjektų informavimą.

išankstinio pasirinkimo skirtumas prekybos abc

Prieš pokalbio įrašymą Jūs informuojamas apie bmw fizinis adresas įrašymą ir tikslą. Telefoninių pokalbių įrašai saugomi 6 mėnesius ir gali būti perklausyti tik esant arba turint įtarimų dėl šios Politikos, Mūsų ir Mūsų klientų sudarytų produktų pardavimo ir ar paslaugų teikimo sutarčių nuostatų ar Mūsų vidinių taisyklių pažeidimų, Mūsų teikiamų paslaugų kokybės, nelaimingų atsitikimų ar konfliktų incidentų su Mūsų klientais ar darbuotojais atvejais, materialinių vertybių praradimo, sugadinimo ar sunaikinimo atvejais.

Mes saugome Bmw fizinis adresas Asmens duomenis ne bmw fizinis adresas nei numatyta šioje Politikoje, jeigu teisės aktuose nėra nustatytas ilgesnis tokių asmens duomenų saugojimo laikotarpis.

cryptocurrency nem atsiliepimai kaip vaikas gali užsidirbti pinigų internetu

Jūsų Asmens duomenys tvarkomi atsakingai ir saugiai. Duomenų valdytojai, tiek nustatydami Asmens duomenų tvarkymo priemones, tiek paties duomenų tvarkymo metu, įgyvendina tinkamas teisės aktuose nustatytas duomenų apsaugos technines ir organizacines priemones, skirtas apsaugoti tvarkomus asmens bmw fizinis adresas nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, sugadinimo, pakeitimo, praradimo, atskleidimo, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.

Atitinkamos priemonės nustatomos bmw fizinis adresas į pavojus, kurie kyla dėl Asmens duomenų tvarkymo. Pažymime, kad registracijos Svetainėje metu rezervuotu laiku Jums nuvykus į Duomenų valdytojų produktų ir ar paslaugų pardavimo vietą ir sudarius produktų ir ar paslaugų pirkimo-pardavimo sutartis, Jūsų Asmens duomenys bus tvarkomi, vadovaujantis sudarytų sutarčių nuostatomis.

Jei sutikote užsiprenumeruoti mūsų naujienlaiškį, naudosime Jūsų el. Sukaupta informacija bus naudojama tik siunčiant naujienlaiškį.

Teikiant bendrus rinkodaros pasiūlymus, Jums bus siunčiama bendro pobūdžio informacija, kuria Duomenų valdytojai dalinsis su visais savo klientais.

bmw fizinis adresas

Teikiant individualizuotus rinkodaros pasiūlymus, automatizuotų sprendimų profiliavimo pagalba Jūs galite būti priskirtas atitinkamai Duomenų valdytojų klientų kategorijai pagal Jūsų domėjimosi Duomenų valdytojų salonuose, el.

Šiais atvejais bendro turinio informacija bus siunčiama tik atitinkamai Duomenų valdytojų bmw fizinis adresas kategorijai. Su Jumis Duomenų valdytojai gali susisiekti ir be šios Politikos 3.

Privatumo politika

Pastaruoju atveju Duomenų valdytojai Jums sudaro lengvai įgyvendinamą galimybę nesutikti dėl atitinkamo pobūdžio pranešimų gavimo. Mūsų naujienlaiškis siunčiamas nuo Duomenų valdytojų. Jūsų el. Bmw fizinis adresas el. Galite atsisakyti šios Politikos 3.

  • / sezono BMW klubo narystė | Siemens arena
  • Kriptovaliutų keitimo kursai

Asmenys, kurie registravosi važiavimui FCA automobiliais; 4. Asmenys, kurie yra užsiprenumeravę naujienlaiškį; 4. Asmenys, kurie yra užsiregistravę, arba atlikę užsakymus internetinėse parduotuvėse www. Asmenų, kurie įsigijo FCA automobilius: vardas, pavardė, asmens kodas, darbovietė, kontaktiniai duomenys, adresas, duomenys apie įsigytus automobilius techniniai parametraiparduodamo bmw fizinis adresas kaina, lizingo bmw fizinis adresas duomenys, banko sąskaitos duomenys, kita informacija apie klientą ir kiti duomenys numatyti sutartyje.

Asmenys, kurie registravosi važiavimui FCA automobiliais: dominantis automobilis, miestas, vardas ir pavardė, vairuojamas automobilis, telefonas, el. Asmenys, kurie yra užsiprenumeravę naujienlaiškį: bmw fizinis adresas.

Bmw, A. Dzimanavičiaus, PĮ darbuotojai (apdraustieji)

Tokiais asmenimis gali būti duomenų bazių programinės įrangos tiekėjai, duomenų bmw fizinis adresas administravimo paslaugų teikėjai, kiti duomenų tvarkytojai, kurie padeda administruoti ir vykdyti sutartis ir užsakymus bei tvarkyti Jūsų duomenis. Jūsų asmens duomenys, susiję su registracija važiavimui, bus saugomi 3 tris mėnesius, o susiję su registracija bandomajam važiavimui — 6 šešis mėnesius. Jūsų asmens bmw fizinis adresas gali būti saugomi ilgiau, jeigu tokį saugojimo terminą nustato taikytini teisės aktai.

Duomenys panaudojant slapukus ir panašias technologijas, susijusias su naršymu internete ir pan. Jūs galite kontroliuoti slapukų panaudojimą, keisdami naršylės nustatymus arba kitais būdais. Informuojame, kad būdamas Duomenų subjektu Jūs turite šias teises: 6. Dėl 6. Rašytinį prašymą bet kuriam Duomenų valdytojui dėl šios Politikos 6.

bmw fizinis adresas kaip apgadinti dvejetainius variantus

Jums kreipiantis į Duomenų valdytoją raštu, prie prašymo turite pridėti notaro patvirtintą asmens tapatybę patvirtinančio dokumento nuorašą, išskyrus atvejus, kai rašytinis prašymas pateikiamas tiesiogiai Duomenų valdytojo darbuotojams ir prašymo pateikimo metu yra galimybė Jus identifikuoti.

Turėdamas klausimų bmw fizinis adresas nusiskundimų dėl Asmens duomenų tvarkymo, galite kreiptis į Duomenų valdytojų paskirtą duomenų apsaugos pareigūną el.

Taip pat, turėdamas nusiskundimų, galite kreiptis į Valstybinę duomenų apsaugos inspekciją, nors visų pirma, stengsimės išspręsti visas situacijas kartu su Jumis. Ši Politika peržiūrima ir atnaujinama ne rečiau kaip kartą per metus arba pasikeitus teisės aktams, kurie reglamentuoja asmens duomenų tvarkymą. Duomenų valdytojai turi teisę iš dalies arba visiškai pakeisti šioje Politikoje aprašytas taisykles.

Apie pakeitimus informuosime Jus, Svetainėje paskelbdami atnaujintą Politikos redakciją. Dėl šios priežasties rekomenduojame Jums periodiškai apsilankyti mūsų Svetainėje, kurioje visada rasite naujausią Politikos versiją.